Arkib Dewasa

Posted by mrselampit Aku menjejakkan kaki ke Universiti Tempatan malaysia untuk kali kedua ketika aku sudah beranak tiga, dan pada hari pendaftaran ramai juga yang dah berumur macam aku ni baru teringin nak melanjutkan pelajaran. Dalam kuliah mula-mula pun aku dah terperasan ada seorang siswi dewasa dalam 30 — an yang memang menarik perhatian aku, sekaligus menaikkan berahi aku. Putih melepak, badan sedap gempal, rendah orangnya. Ada iras Maria Menado semasa muda!! Sejak itu, aku mulakan strategi nak mengenakan getah. Aku tahu dia isteri orang, memang satu gamble yang boleh backfire! Setiap hari dalam kuliah aku renung dia lama-lama. Mula-mula dia tak perasan, tapi lama kelamaan dia mula sedar aku dok tengok dia dan lepas tu dia mula senyum-senyum.

Arkib Dewasa

Bayangkanlah kisah ini berlaku pada 26hb Mei yang lepas tapi tak masuk lagi dalam blogkan.. Jom kita tengok kejadian yang berlaku selepas kami makan malam di Kuala Selangor seperti entry sebelum ini.. Kami berjaya juga sampai tempat yang dalam list jalan-jalan kami iaitu pergi tengok Kelip-kelip di Kampung Kuantan

Oct 15,  · salam sejahtera hari nie nak share pasal sepanjang aku nikah sampai la pegnen apa yang aku lakukan tok mengandung. orang cakap.

Mahligai Impian Catering Mahligai Impian ni recommended by butik tu sendiri. Makan die memang sedap. Ramai puji makanan sedap. Makan utk meja beradap pon sedap. Tapi ade beberapa perkara yang saya kureng puas ati ngan dorg ni. Total makan minum yg sy amik ngn dorg ade la dlm RM15 k. Sebab order makan utk 1, pax. Sebab2 tak puas ati: Balance bayar after majlis. Kita pon takut gak caterer lari ke bagai kan. Makanan tak sedap ke, macam2 la.

Arkib Dewasa

Rekaan Kacamata Untuk Wanita, Yeay! Tumpang letak gambar eyie jap. Suka tau pakai spek. Sekarang pun ada pakai spek tapi spek rabun. P Perempuan ni bukan setakat barang kemas dan beg je diorang suka, termasuklah aku. Haaa, kacamata atau spek ni pun antara aksesori yang we olls suka tau.

Kesian ibuku, dalam penat menyiapkan gulai kenduri tahlil malam tu terkena juga kata sindirin yang pada mereka cuma gurauan. Ibuku memandang sekilas ya nampak tenang tapi penuh makna.

Boleh bawak pergi dinner? Boleh bawak pergi dating? Ah like I go dating. Me is less likely beli baju yang sesuai untuk 1 occassion je unless terpaksa. Okay then akhirnya aku beli la kurti merah ang ang yang in my eyes very pretty. Yup, that simple, express make up is free sebab aku member Victoria Jackson.

The Complete Webcam Software Solution

Sentiasa tersenyum dan jangan bersikap sombong apabila berinteraksi dengan mereka. Pandai memasak adalah ciri-ciri utama mengapa lelaki mudah terpikat dengan anda. Berpewatakan menarik mampu menarik minat mereka.

Aku punya mekap tunang di taja dan di tatarias oleh my own sister. Maksud di taja is its free. Harituh konon konon ada pre mekap la, pastu wassap lokman gambau pre mekap tuh.

It was a super duper busy day for me, tapi nak jugak coret pasal tioman takut nati aku lupaaa. Tioman pun best jugak sebab air dia nak sipi sipi macam maldives. Tapi bila google, eh macam sama je air dia, biru kehijau hijauan gitewww. Kang ta pasai pasai pacak khemah depan pantai ja nati. Harga tiket adalah rm untuk 2 orang pegi dan balik. Bertolak la kami ke jetty mersing sejam awal dari boarding. Sapa yang bawa keta tu, tempat untuk meletak kereta disediakan tapi bayar la, tapi kalau jumpa port baik pastu pandai nego mungkin kau bole dapat free.

Dalam dunia ni 2 benda je free, kentut dan makan angin nganga. Sepanjang dalam ferry speed boat aku tido, 2 jam kau steady je aku ta muntah, aih ta macho la kalau muntah depan suami. Then bila kau sampai kat jetty tioman atau tekek, nati ada shuttle resort akan tunggu. Dalam seploh minit camtu sampailah kat berjaya tioman resort.

2018 FIFA World Cup

Tua kah aku Assalamualaikum wbt.. Tapi mmg nampak tua dah lah, kalau compare ngn pic2 tahun lepas.. Jerawat susah nak pulih, kulit cepat kering, pakai mekap x sefresh dulu and mekap cepat je nak tanggal.. Ada banyak faktor kenapa sel2 kita cepat tua,especially kulit yang terdedah kepada matahari. Firstly yang exposed kepada matahari, uv akan menyebabkan outer layer skin cepat matang, rosak, loose colagen content, decrease elasticity..

HD Free Videos: Speed dating events las vegas nv – Online or Download! More video – dating someone with pregnant ex free hook up saskatoon anime dating games for iphone. AddThis Sharing Buttons. Share to Google+. Share to Facebook Speed dating events las vegas nv mekap simple untuk dating.

Upload later Tiba-tiba hari ni aku rajin sesangat nak ter-drive balik kampung Baru aku perasan dah 2 bulan aku tak balik Kepala otak aku pon dah tepu sesangat sebab asyik tengok pemandangan hutan batu di Lembah Klang tu Bagi yang belum tahu, aku lahir kat Negeri Di Bawah Bayu. Tapi memandangkan parent aku berasal dari Negeri Sembilan, so aku claim diri aku orang N9 ler Kampung aku terletak di Kuala Pilah. Kuala Pilah ni dari segi geografi cukop strategik sebab terletak tengah-tengah antara semua 7 daerah dalam N9 ni.

So kalau nak pergi mana-mana semuanya dekat Dari Putrajaya nak ke Kuala Pilah, korang akan lalu daerah Seremban dulu. Setelah menempuh 40 minit perjalanan highway yang membosankan, barulah tiba di Senawang Jangan tak tahu, Jambatan Bukit Putus tu adalah yang ke-dua tertinggi di Malaysia tau..

My LIfe JOUrNey…… It EAsy or DIfFicult

Di sbbkan temujanji tu pukul Yg apis dgn ain takde masalah bila di kejutkan.. Masa nak bersiap cpt2 time tu la aku hilang tu hilang ni.. Sib baik aku terjumpa bedak compact yg ntah bila punya ntah.. Kami sampai kat pcmc tepat jam

A very simple mummy with 2 adorable princess aged 12 & 11 years old. Worked hard to raise both of them all by myself. Nothing much to say about me, just enjoy reading my blog.

Saturday, April 16, Dirogol kekasih kerana cinta!! SEBAIK bertemu gadis berusia 20 tahun ini di sebuah tempat pelancongan di luar negara dan setelah memperkenalkan diri masing-masing yang berasal dari Malaysia, dia mula berbicara dengan galaknya. Gadis anggun dengan calitan mekap nipis di wajah mengungkapkan kata, dia mengambil peluang untuk beristirehat di kawasan itu untuk mencari ketenangan dan lari daripada insan yang disayanginya.

Kata Rani bukan nama sebenar kasihnya yang terlalu mendalam terhadap seorang lelaki berusia 25 tahun telah menjadikan dirinya mangsa dalam tempoh setahun perkenalan. Saya diperkenalkan dengan ibunya, balik dan pergi kerja dijemput. Ibunya juga sangat mesra dengan saya. Saya tidur di rumahnya dan segala-galanya disediakan untuk saya,” kata Rani. Beberapa bulan berkenalan kata gadis itu, kasih dan sayang Hisham bukan nama sebenar terhadapnya semakin menekan.

Dek cemburunya yang keterlaluan, Rani tidak boleh lagi pergi ke mana-mana tanpa pengetahuan Hisham. Lama-kelamaan kehidupan Rani jadi seperti kerbau dicucuk hidung. Gerak-gerinya diperhatikan, apa sahaja yang dilakukan perlu mendapatkan persetujuan daripada Hisham.

First Date Makeup Tutorial I Aylin Melisa